corona

سئوال جالبی ست چون عمدتا توصیه میشود در. دوران بارداری مصرف دارو میتواند خطراتی برای جنین داشته باشد بخاطر همین معمولا توصیه میشود دارویی دریافت نکنند،اما واکسنها کمی استثنا هستند،در. بررسی های فعلی واکسنهایی که توسط سازمان بهداشت جهانی توصیه شده است هیچ اثر منفی بر کودک یا مادر نمیگذارد،در مورد واکسن باید خطری که مادر را تهدید میکند با مزایای دریافت آن سنجیده شود.
مادران باردار در. خطر بالاتر ابتلا به بیماری نیستند اما در صورت ابتلا اشکال شدیدتر بیماری در مادران باردار نسبت به زنان غیر باردار در سن مشابه بیشتر خواهد بود.
در صورت ابتلا مادر باردار به کرونا احتمال زایمان زودرس افزایش می یابد و احتمال بستری شدن انها نیز بیشتر است ،احتمال نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی نیز بیشتر خواهد بود. و متاسفانه خطر مرگ در مادر باردار مبتلا از یک خانم غیر باردار مبتلا بیشتر هست.
لذا واکسیناسیون یک انتخاب است و این انتخاب را باید سنجید تا اینجا مزایای آن بیشتر از معایب احتمالی آن است و توصیه شده که مادران باردار واکسن دریافت کنند.
در حال حاضر واکسن مناسب برای این دوران سینوفارم میباشد و لازم است تمام مادران باردار پس از ۱۲هفته بارداری جهت تزریق واکسن به پزشک خانواده یا نزدیکترین پایگاه خانه بهداشت خود مراجعه نمایند.
فاصله بین واکسن کرونا با واکسن آنفلونزا یا توام(کزاز-دیفتری)حتی الامکان ۱۴روز میباشد.